Apple Employees Can't Stop Walking into Glass Walls – Vanity Fair


Vanity Fair

Apple Employees Can't Stop Walking into Glass Walls
Vanity Fair
Last year, Apple finished construction on its new 175-acre campus, designed by the company's design chief Jony Ive and British architectural firm Foster + Partners. The massive new office park, nicknamed “the spaceship” for its flying-saucer-esque
Apple's Excellence in Design Leads to Employees Smacking Into Glass WallsGizmodo
Apple employees are reportedly walking into walls at the company's fancy new glass officeTechCrunch
Apple employees reportedly keep walking into glass walls and doors at the new 'spaceship' campusBusiness Insider
CNET –Digital Trends –The Verge –SFGate
all 52 news articles »

Source: https://news.google.com/news?cf=all&hl=en&pz=1&ned=us&topic=tc&output=rss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Welcome to Our Store

X
Welcome to Our Store
Welcome to Our Store
WooChatIcon 0